HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

1. hét pipa

2012.02.17. 12:15 bopci

 

Végre vége az első hétnek a suliban. Elképzelni nem lehet, mennyire vártam már, hogy a babámmal legyek napközben :))

A suliról alkotott véleményem - illetve a tanárokról - kevés kivétellel jó. Az a kevés kivétel meg olyan, hogy nem érdekli, ha nem tudjuk leírni, amit kivetít, még magyaráz is közben, arra meg még figyelni sem tudunk, annyira gyorsan kell írni, sőt, most a szem. óra előtt nem sokkal kiderült, hogy ő inkább kitalálja, hogy arról a teljesen ismeretlen tárgyról keressünk cikket a neten és az legyen a következő órán meg. Nemhogy leírtuk volna, amit nem tudtunk. Á, minek is azt?! Nagyon felhúzott. De állítólag nem csak velünk ilyen, előző félévben is ez ment. Kössz... Csak akkor nem vagy 100-150 embert akartak bezsúfolni egy 40 fő befogadással rendelkező terembe. Nagy előadóban mint a heringek! Komolyan! :o Fúúúúhh!

Az azért érdekes lesz, hogy van 2x2 óránk, amit azért ajánlatos lenne napközben tanítani, amikor még fog az agyunk, nem utolsó 2-nek berakni, és az ezeket tartó tanárok kikötötték, hogy ők bizony végig fogják tartani az órát. Még jó, hogy a proffal egy kicsit lazább az óra, és összevonja, így annál nem kell kőkeményen este 6-ig ott ülni.

Általánosan megállapítást nyert, hogy a mi órarendünk van a legszarabbul összeállítva. Örülünk neki. De nagyon ám!

Este nekiültem a netnek, és leszedtem a két Szalai Vivien kötetet. Nem érdekel annyira, ha le akarják korlátozni miatta - főleg, hogy a két könyv összesen nem volt két megányi :) Torrent, és? Ha egyszer hónapok óta nem tudom megvenni, mégis mi a frászt tudtam volna csinálni? Sőt, se szülinapomra, se névnapomra, se karácsonyra, se Valentin-napra nem kaptam meg (mondjuk mást se kaptam, úgyhogy mindegy, a többiek csodálkoztak is rajta, de ez van). Úgy látszik, ezt is saját magamnak kellett elintéznem, de legalább megvan. Így, az első nemtom, hány oldal után azt mondom, Voksán Virág. Családi háttereket nem tudom, bár nem is lényeges, hisz alap, hogy el legyen ferdítve az is. Majd kiderül, hogy ő-e az :)

Most "tudtam meg", vagyis mostanra jutott el a gógyimig, hogy az egyik csop.társam cukrász! :) Ha törik, ha szakad, én bizony tőle fogok venni saját szülinapi tortát! :)) Így már összeállt a kép nála, hogy miért olyan a precizitása, amilyen :)

Íme, ilyet csinált:

 

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap könyv tanulás egyetem ajándék virág torta vivien szalai voksán tortarendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr504123380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása