HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Nem jó kelés

2012.03.12. 15:07 bopci

Nem volt jó a kelendezésem, nagyon nem. Ahhoz már hozzászoktam, hogy Babóca sírására kelek. De most újra hozzá "kell" szoknom, hogy nincs jól?! Na neee! Tűzforró volt a bababuksi, elevenre kikezdve a pelussal takart bőre, és sírt. Nem kicsit; nagyon! Megpróbálkoztam a csitítással, de nem túl sok sikerrel. Mindenesetre a kis drágámnak feltűnt, hogy nem egyből kencefice a popóra volt, hanem alul pőrén ölbe kaptam és iránysurány a fürdőszoba. Bajt sejtett. Okos kislány :) Ugyanis annyira eleven volt az altája, hogy muszáj volt inkább vízzel lemosni, mert a törölgetést finoman szólva nem bírta a kis szentem. :( A villanyt pedig mikor máskor tartanák karban, mint amikor hót nemjól van a babám, a telefon totál lemerülve, és egyébként is nem biztos, hogy jót tesz a húsoknak, hogy nem megy a mélyhűtő. Kössz, E-on! Vagy inkább Murphy? No mindegy. Babóca rájött, hogy annyira talán nem veszélyes a Nurofen lötty, mint amennyire a lázmérő, ha a hóna alá dugjuk. Pedig eddig nem volt vele semmi baja, úgyhogy sejtem, hogy tényleg nagy lehet a baj. Na meg hogy miután levittem egy kicsit a lázát, akkor tűnt csak fel, hogy minden hajszálerecske kilátszik az egész testén. Aztán hatott a lötty egy kicsit, bár még mindig melegebb volt a feje a kelleténél, de legalább csak enyhe hőemelkedést mutatott a lázmérő. Ahhoz képest, hogy reggel kb. 1 percig lehetett a hóna alatt tartani a klasszikus lázmérőt(valamilyen sanda gyanúm volt, és elhoztam anyutól a múltkor), és úgy volt 38,6, már komolyan mondom, csoda volt! :) De most megint forró, Nurofen már újra belenyomva a pocakjába, leöblítve teácskával, lázpiros arc, tűzforró fejecske-testecske, de alszik! Végre! És most Tepa sem ébresztette fel a nyavalygásával, mint reggel, hogy ő neeemtudjakiolvasniaztaszóóóót! Mert Tepa mostanában ebből áll ki. Hogy ő nem tud semmit kiolvasni. Csakazértse. Amúgy tudná, de direkt nem csinálja. Áááhhh! Hajtépés! :s Írásgyakorlás közben felmértem: az "l" betű pontos felső hurka meg az "a" kerekded formája nem megy tökéletesen Tepának, a többivel nem látok túl nagy gondot. Csak még össze kéne állni a fejében a szavaknak, hogy ha azt akarom leírni, hogy "luca", akkor az "l-u-c-a", nem pedig "l-uc-a" (=az u szárát a c kezdővonalának javítgatta át).

Csak reménykedni tudok, hogy ez a ronda hasmenés és magas(nak mért-érzett) láz mindössze fogzási tünet, nem pedig valami francnyavalya, mert hát suliba is kéne járni lassanként... :s

Szólj hozzá!

Címkék: reggeli olvasás beteg betegség tanulás egyetem írás baba láz hasmenés nehézség lázmérő nurofen lázmérés lázpír lázas állapot

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr534312059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása