HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Virágnyílás :)

2014.06.14. 09:51 bopci

Azért nagyon jó dolog arra kelni, hogy az egyik kedvenc, várva várt virágom kinyílt A másik folyamatosan nyiladozik. Végülis nem sok kedvencem van, de a frézia és a fehér, illatos rózsa közéjük tartozik. Ezért van, hogy ha én véletlenül férjhez mennék valaha is - az a két ember, aki megkérte a kezemet, az egyik átvert, nem kicsit, a másik pedig a föld alatt van, úgyhogy nem valószínű a dolog -, akkor ilyen virágokból állna a csokrom. Máskülönben nem mennék hozzá. :D Persze ez a veszély egyáltalán nem fenyeget, hogy bárki is elvenne feleségül. Egyébként a gyerekeket már zavarja, hogy nincs férjnél az anyjuk. Hol kevésbé, hol jobban feljön náluk, hogy miért nem vagyok összeházasodva apával. Katicát elsősorban a ruha miatt aggasztja a dolog, másodsorban az "Anya, neked miért nincs gyűrű az ujjadon? Apa miért nem vett neked gyűrűt?" elég gyakori kérdése. Pannit már más miatt is. Hogy hát azért ciki, ha anya meg apa csak úgy van, és nem XY-né az anyukájának a neve. Meg nem volt esküvőjük. Meg anya egyedülálló szülő. Na majd meglátjuk, Danibogyó mit fog szólni ezekhez a dolgokhoz, ha nagyobb lesz. ;)

IMGP9039-1bph.jpg
A fréziám <3

 

IMGP9040-1bph.jpg
Katica kedvence: a rózsaszín rózsa

 

IMGP9038-1bph.jpg
A pillangóvirágom - még tavalyról maradt, és csodásan megerősödött

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr416300598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása