HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Újdonságok

2012.10.05. 15:47 bopci

Jelentem VIP-vevők lettünk :) Vettünk egy ágyat. Namost hogy ez a kettő hogy jön össze? Úgy, hogy azonnal megkaptuk megérkezés után az ágyat :) Konkrétan félre lett pakolászva nekünk. Úgyhogy most fel van nekem adva a lecke: azt a kb. pár mázsáni ruhát, amit összehugyozott ez a rohadt egér, mindet külön-külön, 5 kg-onként ki kell mosnom, kiteregetnem és elpakolnom - a "helyére". Csakhogy helyük az nincs igazából, tehát ez egy eléggé nagy kaland jelen pillanatban. Ja, igen, meg a lányok kaptak egy rakatnyi plüsst - játékot és bábot egyaránt -, Katica megkapta a hőn áhított játék babakocsit, ráadásul ludas("manáj!")-katicást. Igaz, nem rózsaszín, hanem kék, de akkoris örül neki :) Panni is :) Igazából ketten kapták egyszerre :) A nagy kutyus már bele is költözött a babakocsiba, és meg is van sétáltatva az udvaron :) Katica által :) Édes volt :))

Vettünk még fürdőszoba szekrényt is, azzal meg az a gond, hogy annyira gyenge a fal, hogy kb. fél méteres csavar vagy mi kell hozzá, hogy azt a batár nagy szekrényt fel tudjuk aggatni a falra - navde sebaj, legalább van, és nem lesz már annyira "semmilyen" kinézete a fürdőszobánknak :)

A nagyszobával azért keservesen haladok.... a macskáink ugyan életükben nem fogtak még se egeret, se patkányt, de Minikusz előszeretettel megy az egérszagra. Legalábbis arra, ami a szobában van. Így tehát még arra is figyelnem kell, hogy se Katicát, se a macskát ne engedjem az egércsapdához, valamint a ruhákkal is haladjak, minden át legyen fertőtlenítve, a folyamatosan gyűlő kupit visszafordítsam - elvetélt öltet :D -, és a semmiből találjak helyet a pakolásra.

Babát sikerült 5 percre leültetnem egy helyre, ugyanis volt itt a Family Frost-os bácsi (távozáskor élénk Szijjabácsi-val köszönt neki a Babóca), és közölte a drága pici szentem, hogy ő bizony nem kér csokifagyit. Merthogy az "nemfiom". Következésképpen csupa csoki a pofija :D

Snapshot_20121001_2.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: baba fagyi csoki felújítás takarítás pakolás ágy átrendezés

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr84821889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása