HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Füst

2012.10.29. 11:48 bopci

Méghozzá kék. És terjengve a házban. Meg a kertben.Történet a következő: anya nekiállt begyújtani, és jó nagy darab - egyedül nem tudom felvágni a fát a fűrésszel, nincs min - fadarab félig kilógva a kályha ajtaján lángolt. Örvendezés volt a köbön. :( Konkrétan részemről ijedelem, de nagyon. Egy ideig kínlódtam vele, aztán totálisan kikészülve telefon apának, hogy jöjjön, de azonnal, mert baj van. Jött nemsokára, de ekkorra már az egész utcán látszódott a kék füst, azt mondta. Szuper :( Bepakolászta a helyére a kilógó fát - köszönet és hála! -,addigra már be lehetett pakolászni,előtte még nem, mert körülötte és rajta minden lángolt - bent a tűztérben -, szóval hála érte. Azóta meg egyre jobban fáj a fejem. Pedig kiszellőztettünk... Ájjjájjj :((((

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr344876585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása