HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Szekrény

2012.11.07. 04:01 bopci

Meghalt az egyik pipink. Legalábbis azt hiszem, meghalt. Vagy két-három napja "szomorkodott", de reméltem, helyrejön. A másik kb. egy hét után helyrejött, úgy-ahogy. Ez a másik meg igencsak feldobta a karmát. Én meg nagyon sok mindent elviselek, de hogy döglött állathoz nyúljak?! Na neeeeem, azt már nem! A drága párom meg kitalálta, hogy hát ő megy vissza az irodába dolgozni, és nem hajlandó bemenni a döglött pipiért és kihozni, én fogjam meg kézbe és úgy hozzam ki. Felejtse el! Azóta is ott hever a folyosón, hátul. Speciel az se érdekel, hogy akkor holnap reggelre vagy elhordja a patkány, vagy nem azt a kb. 10-12 tojást, ami a ládában van. Mert lennie kell. Most volt a termékenyebbik napjuk. Amúgy is olyan halmokban áll a tojás, hogy szörnyű! Elhasználni nem tudom, annyira sok van már idebent. Ha pénzzé tudnám tenni, gazdag lennék - és meg tudnám venni még a Nammakkámnak azt a sellős babát, amit szeretne kapni. Úgyis most van a szülinapja. Konkrétan ma. És várom, hogy pontosan 9 éves legyen, percre pontosan, és le fogom fotózni, miközben alszik :) Igen, éjszaka, vagyis hajnalban született az én csokiszeműm <3

Délután bementünk megvenni a szekrényt. Mert kell a szekrény, nincs mit tenni. Hogy pontosan hogyan is fogjuk innentől kezdve használni a szobát, hát azt még nem tudom :) Igazság szerint kellene venni még egy TV-tartó állványt, vagy fali konzolt (más kérdés, hogy a fal bírná-e, merthogy itt nem beton-, ill. téglafal van, hanem csak egy szar vályogviskó az egész), de helyet kell csinálni, mert olyan halmokban áll a tiszta ruha (is), hogy borzalom. Meg a játékok is összepakolászva. Viszont hogy megnéztem, most már szinte biztos, hogy a könyvesszekrényt nem fogom megvenni.Nem férnek bele ugyanis a játéktartó dobozok, vagy ládák, vagy mik. Volt ott kitéve egy aránylag nem túl magas - kb. 150 cm - fenyő polcrendszer, amire ráférnének ezek a dobozkák. Nem tudom egyelőre, mi lenne a jobb: megvenni a bútort vagy hogy összetákoljam eská. Merthogy anya ám tud alkotni is. Szóval szekrény megvéve. És holnap ha minden jól megy, apa elmegy érte Db-be. Nadehogy! Nem ám a hazaszállítósdival, hanem kölcsönkocsi, munkatárs... Hát, nem tudom, szerintem így is - tankolás miatt - benne lesz vagy 5000 Ft-ban, mire ideér az a szerencsétlen szekrény. Én meg a 2 emeletes torta csinálása helyett állhatok neki annak a hülye helynek a kitakarításához, amit nagyon nem szívesen csinálok meg. Mert ott a patkánylyuk. És nem tudom, merre menekültek, amikor nekiálltunk patkányfészek-mentesíteni a másik házban. (Beleköltöztek a rohadékok a párnákba. Nem tudom pontosan, hány párnát, de tönkretettek, meg egy ágytakarót is.) Igazság szerint oda is lehetne venni - és jó áron! - ilyen szekrényeket, vagy hármat, és akkor semmi nyűgünk nem lenne. A kanapét úgyis oda akarom majd áttenni, az ablak alá. A mostani, "semmi haszna"-szekrényeket meg kipenderíteni onnan. Összesen, az ottani szekrényeknek a kb. egyhetedét használjuk, a többihez hozzá se nyúl(hat)unk. Most nézem, tök jó TV-állvány van akcióban :) 16500 Ft-ért van. Csak annyi a "gond", hogy most lassanként minden fenyőből lesz a mi szobánkban. Panninak is fenyő az ágy. Szóval nem tudom... Bár ez a nagy szekrény meg a TV-állvány egyazon termékcsaládba tartozik, mégis... fene tudja, illik-e majd így összekutymászolni a stílusokat. Mondjuk az is érdekes lesz, ha anyósomék átjönnek és meglátják a fenenagy újításokat. :D Mondjuk előre rettegek, mit fognak szólni. Na de már mindegy, akkor is meg lesz csinálva. Fő, hogy soha nem adom fel a vágyaimat, álmaimat :) És ha kell, pokoli szenvedések árán, de véghez viszem, amit akarok :)))

Szólj hozzá!

Címkék: bútor átalakítás lakberendezés szekrény ruhásszekrény TV

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr774894668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása