HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Fejszevágás

2014.06.03. 13:23 bopci

Amellett, hogy egyre határozottabban azt akarom, hogy legyen egy fólia/üvegház idekint - persze jól eldugva a nemidénbarnultak kőhajigálással felvértezett serege elől -, kitaláltam egy most aktuálisabb, hatalmas nagy dolgot: egyszer végre egyforma ruhájuk/szoknyájuk lesz a csajoknak. Merthogy megállás nélkül azon nyűglődnek, hogy ki kinek a ruháját veszi fel. Tessék, problémát megoldjuk: anya bevonult a méteráruboltba és magáévá tett egy méternyi lenpamut anyagot. Kicsit átlátszik, de mintára - szerintem - divatos, anyaga alapján teljesen nyári, színekben meg pont jól kell, hogy álljon mindkét csajomnak. Árilag jó, hát a 160 cm széles anyag 1290 Ft volt egy méter, de hát ennyiért két szoknya lesz készítve, egyedi lesz, és annyira távol állnak a lányok egymás méreteitől, hogy semelyik boltban nem lehet találni olyan ruhát, szoknyát, nadrágot, pólót, stb., amiből mindkettőjükre lenne méret. Csak még a szabásmintát nem tudom, milyen legyen.

2014-06-03 12.50.19.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szoknya anyag varrás

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr156262600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása