HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Első nap

2012.02.13. 23:57 bopci

Ahhoz képest, hogy csak három különböző óránk volt, és ez volt a félév első napja, elég rendesen gyűlnek a kiadnivaló forintocskák. Csak a mai napon kb. 10 000 Ft-nyi összeg jött össze abból, amit meg kell venni az órára. Vagyis kellene. De nem fogunk. Főleg, hogy nem kaptunk még ösztöndíjat - sem. Emellett az őrületes kiadás mellett a mérhetetlen babahiányom is kínzott, nameg a fejem fölötti hullámok, amik össze is csaptak. Azután, hogy kiderült: kb. egy percnyi időm nem lesz a jányaimra egész félévben: ZH-k ZH-k hátán, gyakorlati jegy, stb., ja, és nem elég, hogy mondókázni-verselni-mesélni-zenélni kell tudni, még meg kell jegyeznem: több nyelven is ráadásul! Ja, és a TO-n való intézkedés után feltették Neptunra az Idegen nyelv 1-be (angol helyett) a magyart. Mint választható idegen nyelvet. Jó, nem azért, de igazuk van, végülis egyre kevesebben leszünk a Kárpát-medencében, akiknek ez az anyanyelve. A bőrszínre most nem térnék ki, mindenki tudja, mire gondolok. :s

Csap beszerelve. Tartok tőle, hogy ezt kaptam Valentin-napra. Konkrétan azt, hogy van csap a fürdőszobában, és lehet használni.

Összegzés: mindennel együtt vagy 30 000 Ft plusz kellett volna a mai napra.

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes tanulás egyetem érdekesség ének zene

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr624103064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása