HTML

dö napló és egyéb mulatságok

Van két csodacsajszim meg egy picipasim, akik mellett nem lehet megállni fél percre sem. Viszont van pár hobbim: fotózás, sütés-főzés, szájjártatás... ezekhez pedig kell egy hely ;)

Friss topikok

Linkblog

Eljegyzés és koktél és hideg

2012.12.19. 00:45 bopci

Ciki vagy sem, csúnya dolog, vagy elviselhető, én bizony a 12 évvel ezelőtti éjszakán gondolkodom jelen pillanatban. Nem, semmi olyan pikáns dolgot nem tproduct_150x150.jpgettem, ami szégyellnivaló lenne, csak hát annak idején, 2000. december 18-án került az ujjamra egy gyűrű - a Pince Söröző különtermében. Arany volt és karika. :) Nem, nem pont ezért gondolkodom, hogy jól tettem-e (jól tettem ;)), hanem azon morfondírozom, hogy hogyan is hívták a Bloody Maryn kívül azt a másik koktélt, amit ittunk. Ananászos volt, meg tejszínhab a tetején, ami ugye marhára nem illett össze, de összekutymászták és kész, igyad, paraszt! :D Meg azon is gondolkodom, hogy milyen furcsa is, hogy akkor olyan hideg volt, hogy egy büdös petákunk nem volt semmire, és nem volt hova mennünk este, így hát meg kellett várni a belvárosban az első buszt/trolit, ami bizony csak hajnalban jött. Hideg volt anno, nagyon hideg! És az egész fizetésünk ráment a gyűrűre. Pedig olyan szépen volt "megkérve" a kezem... Nagytemplom mellett, féltérdre ereszkedve... Áááhh, fiatalság, bolondság... vagy boldogság? ;)

Ennek örömére most - nosztalgia helyett :D - szinte "vedelem" a sört, értsd: vettünk vérnarancsos sört a Metroban - akciós volt -, és kibontottam egyet, majd elválik, meg tudom-e inni az egészet egyedül, ill. lefekvésig, de egyelőre finomnak érzem. A nosztalgia helyett pedig a Bloody Mary - vérnarancs párosítás miatt vagyon. :)

Szólj hozzá!

Címkék: gyűrű koktél eljegyzés bloody mary

A bejegyzés trackback címe:

https://bopci.blog.hu/api/trackback/id/tr834972502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása